Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Képzett munkatársaink, lakberendezési és műszaki kérdésekkel kapcsolatban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk, a fürdőszoba megtervezéséhez, a szükséges burkolat illetve segédanyag mennyiség kiszámításához. Pontos árajánlat készítését is vállaljuk.

Tervezés

visoft, látványtervezés, tervezés, 3D grafikaMegadott alaprajzok alapján elkészítjük a 3D-s látványtervet, burkolat kiosztást, illetve az ideális elrendezésben, optimális hely kihasználásban is segítünk. A kész látvány tervet, a vásárlást követően nyomtatott és digitális formában is rendelkezésre bocsátjuk mely burkolójának elegendő segítséget, nyújt a fürdőszoba precíz burkolásában. A látvány terv elkészítése ingyenes amennyiben a burkolatot nálunk vásárolja.

Kiszállítás

Vállaljuk a helyszínre történő kiszállítás megszervezését.

Tárolás

A nálunk vásárolt termékeket megállapodás szerint, díjmentesen tároljuk.

Projekt beszállítás

Vállaljuk volumentől független projektre történő burkolatok, szaniterek árajánlat készítését, valamint azok esetleges logisztikáját.

A Kft. által forgalmazott kizárólag ÉMI engedélyes termékek között komplett rendszerek pl. (uszodatechnika) állnak partnereink rendelkezésére, akiket igény szerint projektre szabott szaktanácsadással is segít a cég. 

Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!